Alle categoriëen

Informatie

Al jouw reclame- en promotieproducten haal je bij EasyPrint

Om een mooie communicatiemix op te stellen, is het gebruik van reclame en promotionele producten essentieel. Er is wezenlijk wel een verschil tussen reclame en promotie.
Reclame wordt gezien als een vorm van niet-persoonlijke promotie en presentatie van producten, diensten en ideeën waarvoor betaald is.

Echter blijkt in de praktijk dat deze twee termen vaak door elkaar worden gehouden. Zowel reclame als promotie zijn  vormen van  marketing. Reclame wordt vaak uitgevoerd met de gedachte om tot doel verkoop op lange termijn te realiseren.
Promotie wordt meer gezien als korte termijn gedachtegoed. Het doel van een promotionele campagne is om verkoop te genereren op korte termijn. Vaak worden twee-voor-een-specials, coupons, gratis monsters of speciale instore-evenementen gezien als promotionele campagnes.

Echter blijkt in de praktijk dat deze twee termen vaak door elkaar worden gebruikt, vandaar dat veel producten tegenwoordig voor beide doelen gebruikt worden.

Een mooi en leuk product om jouw logo of boodschap op te vermelden zijn de bedrukte bekers. De bekers zijn nu tijdelijk in de aanbieding. Een leuk item voor een promotionele actie, waarmee je zeker opvalt.

Een echte topper zijn de brochures die wij online hebben staan. Alle brochures hebben wij onderverdeeld in drie verschillende categorieën. Brochures gelijmd, brochures geniet (digitaal) en brochures geniet (offset).

Brochures gelijmd: Zoals de naam verklapt worden de brochures afgewerkt met een lijmlaag. Dit kan vanaf 44 pagina’s tot en met 200 pagina’s. Verschillende keuzes voor het binnenwerk en uiteraard ook voor de omslag. Om het geheel mooi af te werken kan worden gekozen voor een glanslaminaat of matlaminaat voor  veredeling van de omslag.

Voor brochures met een kleine oplage kan gekozen worden voor de printtechniek digitaal. Het gaat hierbij om de oplage kleiner dan 500. Bij een oplage van 500 of meer kan je het voordeligst bij brochures geniet (offset) kijken.

Om een cadeaubon sierlijk te verpakken kan je een cadeau-envelop laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit 3 verschillende formaten: Pillow pack A6, Pillow pack DL en de Pillow Pack Small. Deze cadeauenveloppen zijn  allemaal full color te bedrukken en geven een cadeaubon net iets meer charme mee.

Online hebben wij ook tientallen verschillende soorten caps, petten staan. Al deze petten zijn via verschillende druktechnieken naar ieders smaak te verkrijgen. Naast het doorgevoerde online assortiment zijn er tientallen caps die offline staan. Neem contact op met de klantenservice om de verschillende type petten met bedrukkingen te bespreken.

Een veel voorkomende en gebruikte marketingcommunicatietool is de deurhanger. Ook wel gebruikt als bedrukte fietshanger of bedrukte spiegelhanger voor in een auto. Om meer informatie kwijt te kunnen kan je ook de deurhanger dubbel bij ons bestellen.

Flyers, het ongevouwen stukje papier, heb je in allerlei verschillende soorten, maten. Van A3 tot en met A8 en van 90 grams houtvrij offset tot en met 400 grams houtvrij mat. Een flyer is simpel, goedkoop en gemakkelijk op te maken. Zeel doeltreffend en supersnel leverbaar. Wil je liever een gevouwen variant? Ga dan naar de folders.

Folders, de gevouwen variant van een flyer. Laat jouw boodschap knallen op een folder. Zo zijn er folders met een aangepast formaat van A3, folders A4, folders A5, folders A6 en folders A7.

Ook is er de mogelijkheid om bij ons kaarten te bestellen. Er zijn gevouwen kaarten en ongevouwen kaarten. Bij ons de keuze uit 300 grams Houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton en 300 grams ice silver metallic. Afhankelijk van het soort kaart, kan je kiezen voor een glans- of een matlaminaat.

Wil je een leuke kalender samenstellen door eigen foto’s en afbeeldingen te gebruiken? Ontwerp dan een bureaukalender of hangkalender en laat deze door EasyPrint uitvoeren. Verschillende formaten mogelijk om te bedrukken. Van een hangkalender A3 formaat tot aan een bureaukalender a6 met wire-o.

Het is nu ook mogelijk om jouw eigen krant te laten bedrukken. Bepaal zelf het nieuws en druk een krant met 52 grams verbeterd wit papier of 45 grams Courant. Kies uit het aantal pagina’s van 8 tot en met 24 en bepaal de afwerking van los ingestoken of ingestoken en afgewerkt met een nietje.

Een product dat onze productie steeds vaker te zien krijgt, de kubus. De promotionele kubus die vervaardigd is van 300 grams sulfaatkarton is gemakkelijk te vouwen van het planoformaat naar de kubus. De kubus is ideaal voor de promotie van jouw bedrijf, bedrijf, thema of boodschap. Omdat er op 6 verschillende vlakken unieke teksten en afbeeldingen kunnen worden verwerkt en het een sierlijke 3D uitstraling heeft, is het een echte eyecatcher.

Om droog van A naar B te komen kan je gebruik maken van onze paraplu’s. De stijlvolle en stevige paraplu’s gaan door weer en wind. Ook hierbij geldt weer dat een klein gedeelte ter indicatie online staat. Heb je een idee van welke bedrukking je op de paraplu wilt en hoe jouw ideale paraplu eruit ziet? Neem dan contact met ons op, zodat wij ervoor gaan zorgen dat wij jouw ideale bedrukte paraplu gaan produceren.

Ben je opzoek naar leuk schrijfgerei maar  weet je nog niet precies wat? Stuur ons een mailtje met de specificaties die je wel weet en dan zoeken wij naar de best passende pen. Het assortiment met pennen dat wij online doorvoeren is slechts ter indicatie van wat er allemaal mogelijk zou kunnen zijn. Optioneel is het mogelijk om een model naar jou toe te sturen, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Een andere handloper via de website zijn de posters. Posters zijn er in 115 grams blueback, 135 grams gesatineerd mc, 135 grams houtvrij mat mc en 250 grams houtvrij gesatineerd  mc. Mocht je liever een stoerdere uitstraling willen, dan hebben wij ook onze eigen productlijn ROBUUST. Hier vind je ook posters van het formaat B1, B2, A1, A2 en A3. Maar dan uitgevoerd op 120 grams houtvrij offset.

Onze stickers blijven lekker plakken. En dat is ook precies waar je naar opzoek bent. Zo vind je online 21 verschillende formaten stickers die elk te vervaardigen zijn van het 80 grams transparant vinyl, 80 grams wit vinyl en voor binnen het 80 grams etiketten papier mat. Alle formaten die online staan zijn standaardformaten. Heb je een ander formaat in gedachten of wil je een bepaalde vorm gestanst hebben? Neem dan contact met ons op.

Voor het bedrukken van textiel ben je bij ons ook aan het juiste adres. Allerlei verschillende soorten tassen hebben wij in een categorie samengevoegd. Echter is dit nog maar een kleine greep van het gehele assortiment van tassen dat wij doorvoeren. Laat je vooral inspireren door de vele mogelijkheden.

Ga je naar een beurs en wil je leuke technologische gadgets als giveaways meenemen? Neem dan een kijkje bij onze technologische gadgets. Hier vind je onder andere powerbanks, mobiele telefoon accessoires, computeraccessoires, rekenmachines, laserpointers, hubs en overige bureauaccessoires.

Als laatste sluiten wij deze categorie af met bedrukte memoblokjes. Je kan voor de klassieke standaard zelfklevende memoblokjes gaan, maar gaat de voorkeur uit naar 80 grams wit houtvrij offset papier dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zelfs een blauw, magenta of fluoriserend oranje houtvrij offset papiertje is mogelijk.