Alle categoriëen

Informatie

Boeken, gidsen, catalogi en gebonden brochures

Wat voor een soort boek u ook wilt laten drukken, EasyPrint kan het: 

Hardcover boek drukken
Softcover boek drukken
Kinderboek drukken
Notitieboek bedrukken
Fotoboek drukken
Lesboeken drukken
Jubileumboek drukken
Kunstboek drukken
Geschiedenisboek drukken

We trappen af met lesboeken & werkboeken gelijmd. Stel jouw eigen lesboeken samen door middel van een boek te produceren van tussen de 44 en 200 pagina’s. Dit aantal pagina’s is namelijk voor ons samen te voegen en te fabriceren tot een gelijmd geheel. Echter is het nog wel afhankelijk van het dikte van het materiaal. Mocht je hierin advies willen hebben, dan geven wij dit uiteraard graag.

Wij produceren allerlei boekproducties: hardcovers, softcovers, integraalbanden en nog vele andere varianten in allerlei soorten en maten. Wij zijn voornamelijk in offset gespecialiseerd, maar ook digitaal druk is bij ons mogelijk. Wij werken voor uitgeverijen, scholengemeenschappen, verenigingen, stichtingen, bedrijven en andere professionals. Ook schrijvers die hun boek in eigen beheer willen laten drukken kunnen bij ons terecht.

Drukt EasyPrint alleen een bepaald soort boeken?
Nee, wij drukken echt alle soorten boeken. Een productcatalogus is eigenlijk een softcoverboek met alleen andere informatie binnenin t.o.v. een leesboek. Een jaarboek of een jubileumboek laten drukken? Ook dat zijn boeken die wij maken. Een speciaal boek laten drukken? Ook geen probleem. Het maakt niet uit waar het boek inhoudelijk over gaat, of van welke kwaliteit het gemaakt is; het zijn boeken en wij kunnen het.

Je kan ook gebruik maken van de ringbanden die wij aanbieden. Dan kan je jouw eigen inhoud samenstellen en hierin stoppen. Je kan zelfs kiezen voor losbladig binnenwerk bij ons.