Alle categoriëen

Informatie

Drukkerij EasyPrint

Wij zijn online drukkerij EasyPrint. De grootste drukkerij in de regio Haarlemmermeer en dat met persoonlijk contact.

Wij zijn meer dan een grafisch dienstverlener, namelijk een belangrijk verlengstuk van uw bedrijf op het gebied van marketing en communicatie. Onze expertise ligt vooral in het versterken van uw merk, de ondersteuning van uw branding.

Opmerkelijk Easyprint

Een partner voor visuele marketingcommunicatiemiddelen! Producten met een logo of bedrijfsnaam spreken daadwerkelijk meer aan dan producten zonder. Door producten van uw logo of bedrijfsnaam te voorzien, kunt u zichzelf zichtbaar maken en als een onderscheidend merk positioneren. Deze unieke producten dragen sterk bij aan uw eigen visuele identiteit.

Het team van EasyPrint heeft de expertise, de connecties en de vaardigheden om uw branding activiteiten te ondersteunen. Uiteraard is het borgen en bewaken van uw merk/huisstijl één van onze belangrijkste taken.

Wij kunnen u als ervaren dienstverlener alles over de onderstaande diensten vertellen. Het spreekt voor zich dat wij u daar graag in adviseren. Daarnaast kunnen wij door middel van onze eigen online en offline showroom precies laten zien welke producten en materialen wij aanbieden.

Opmerkelijk assortiment

Het assortiment is geschikt voor een breed publiek. Doordat alle producten naar eigen wens bedrukt kunnen worden, wordt elk product uniek!

Wij beschikken naast ons assortiment op onze website ook over een groot assortiment dat niet zichtbaar is op de website. Heb je een leuk productidee of geweldig concept voor ogen? Schroom niet en benader ons om de mogelijkheden te bespreken. Want ook maatwerk verrichten wij graag. Wij kicken op deze nieuwe uitdagingen! 

Opmerkelijk Robuust met eigen productie!

ROBUUST is de nieuwe productlijn van EasyPrint! ROBUUST is een houtvrij offset papier dat kenmerkend is door haar ruwe uitstraling. Deze ruwe en grove karakterkenmerken typeren het eindproduct en geven het materiaal een unieke look en feel mee. Wil je een krachtig, stoer en stevige papiersoort? Dan is ROBUUST echt iets voor jou. ROBUUST kan je goed omschrijven als: Papier met ballen. Wij kunnen dit materiaal juist zo goed produceren omdat wij gebruik maken van drukpersen met LED-UV, hierdoor komt het product droog uit onze drukpersen.

Opmerkelijk ordermanagement die met u meedenkt.

Kan je een product online niet vinden? Of kan je niet over de juiste bestanden beschikken?
Dan denken wij bij EasyPrint graag met jou mee. Stel jouw vraag of stuur de bestanden op waarover je beschikt en dan helpen wij jou graag verder.


Bezoek onze online showroom: www.easyprint.nl of kom eens langs voor een bedrijfsbezoek.

EasyPrint
Pesetaweg 65
2153PJ Nieuw-Vennep
0252-745500
drukkerij@easyprint.nl

 


Welkom bij (online) drukkerij EasyPrint