Alle categoriëen

Informatie

Ongestreken papier – ROBUUST

ROBUUST? Wat is nou eigenlijk ROBUUST...

ROBUUST de nieuwe productlijn van EasyPrint! ROBUUST is een houtvrij offset papier dat kenmerkend is door haar ruwe uitstraling. HVO heeft namelijk een wittere kleur dan bijvoorbeeld Machine Coated (MC) papier. Deze ruwe en grove karakterkenmerken typeren het eindproduct en geven het materiaal een unieke look en feel mee. Wil je een krachtig, stoer en stevige papiersoort? Dan is ROBUUST echt iets voor jou. ROBUUST kan je goed omschrijven als: Papier met ballen.

Milieuvriendelijk

Het papier dat wordt gebruikt voor de productie van de productlijn ROBUUST is zeer milieuvriendelijk. Het papier is namelijk een FSC-gecertificeerd papiersoort. Daarnaast heeft het ongestreken papier een milieuvriendelijke uitstraling, dat het product karakter en charme geeft.

Snelle droging

ROBUUST, een houtvrij offset papier gedrukt op supersnel drogende persen doormiddel van LED-UV. Onze persen drogen met LED-UV, dat wil zeggen dat er geen anti-smetpoeder wordt gebruikt maar speciale LED-UV inkten. Door deze manier van drukken kunnen wij ongekend snel, binnen drie werkdagen leveren, met mooie diepe kleuren zonder kwaliteitsverlies.

Geurarm

Bijkomend voordeel van het drukken en drogen met persen met LED-UV is het eindproduct geurarm wordt. Het is wel zo prettig dat jouw placemat geurarms is, als je aan het genieten bent van je Black Angus burger of je vegetarische lasagne.

Schrijfbaar

Ben je ook zo’n iemand die overal zijn krabbels, tekeningen en aantekeningen op achterlaat? Dan is de productlijn ROBUUST met haar houtvrij offset producten uitermate geschikt voor jou. Het materiaal is goed schrijfbaar met stift, pen en zelfs met potlood.

Eindproducten

Wat voor soort eindproducten kan je maken met ROBUUST?
Het materiaal is uitermate geschikt om bedrukt en bewerkt te worden tot bijvoorbeeld:
Presentatiemappen, Brochures, Flyers, Posters, Notitieblokken, Enveloppen, Visitekaartjes en Briefpapier.

Ga naar: 'Het assortiment ROBUUST'

Extra informatie

Momenteel is het online assortiment van ROBUUST exclusief bij EasyPrint te verkrijgen.
Dit assortiment wordt stap voor stap opgebouwd met diverse productgroepen.

Wil je nou meer weten over dit product en het daarbij behorende assortiment?
Vraag hier meer informatie aan!
Of ben je benieuwd hoe bepaalde producten eruit zien en voelen en wil je daar modellen van ontvangen?
Vraag hier je samples aan!