Alle categoriëen

Informatie

Al jouw point of sale materiaal vind je bij EasyPrint.

Het point of sale assortiment van EasyPrint is zorgvuldig uitgekozen om jouw bedrijf het beste zichtbaar te laten zijn. Denk  hierbij aan banners en displays die producten of diensten ondersteunen.

Enkele mensen zien het POS materiaal als onnodige informatie, maar dat is niet het geval. De juiste en marketingtechnische boodschap voor op een marketingcommunicatiedrager ontwerpen is een hele klus. Maar als dit eenmaal bekend is dan is de keuze van een communicatiedrager een fluitje van een cent. Door bepaalde producten aan te prijzen kan het bonbedrag significant stijgen.

Standaard hebben wij de volgende producten in ons assortiment. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om zichtbaar te zijn met jouw bedrijf. Stuur ons een mailtje of bel ons om verschillende opties door te  nemen.

Het point of sale assortiment van EasyPrint

Een mooie afdruk van een foto of mooi beeldmerk kan je sierlijk laten uitvoeren op een peesdoek in een aluminium textielframe. Het strakke doek dat aan alle zijkanten is voorzien van een siliconen pees straalt klasse en luxe  uit. Op de website staan de meest gebruikelijke formaten. Ben je opzoek naar een aluminium textielframe dat staat op de grond? Dat is bij ons ook mogelijk. Wij hebben ook vrijstaande aluminium textielframes met peesdoek, deze hebben wij offline staan. Neem contact met ons op voor meer informatie over de aluminium textielframes met peesdoek.

Wil je op een subtiele manier informatie overbrengen naar jouw klant? Maak dan gebruik van de baliedisplays. Beschikbaar in verschillende vormen en in full color uit te voeren. Zo hebben we de tentcard liggend, tentcard staand, drie verschillende folderhouders en drie verschillende baliedisplays met een steun. Mooi in eenvoud, maar zeer doeltreffend.

De hardloper van ons point of sale assortiment is met stipt de beachflag. De beachflag is eenvoudig op te zetten en volstaat in elke tuin, stoep, bedrijventerrein en eigenlijk elk ander plekje. Van de bakker om de hoek tot aan de grootste autodealers, iedereen is tegenwoordig bekend met de beachflag. Bij ons online verkrijgbaar in 3 verschillende maten met elk een zwarte en een witte band.

Om belangrijke post veilig te versturen kan je voor enveloppen met bubbeltjes, luchtkussen enveloppen kiezen. Maar om jouw item net dat extra beetje charme mee te geven heb je de keuze voor een bedrukt brievenbusdoosje. Het brievenbusdoosje past zoals de naam natuurlijk al verklapt precies door de brievenbus , waarmee je onnodige kosten bespaart  met pakketdiensten. Om jouw post zo goed mogelijk te verzenden kan je kiezen uit 6 verschillende brievenbusdoosjes.

Ga je naar een beurs en zoek je nog leuke gadgets? Standaard hebben wij een aantal stressballen, sleutelhangers, lippen balsems en lanyards online staan. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk. EasyPrint staat niet voor niets voor: Alles met een logo. Heb je een leuk idee  en wil je dit als give a way meegeven op een beurs? Of wil je met ons sparren hierover? Laat het ons weten!

Als je een mooie afbeelding hebt en je wilt deze laten afdrukken op een canvas doek, dan kan uiteraard ook bij ons. Hiervoor hebben wij een assortiment samengesteld met verschillende formaten doeken en een optie voor de lijstdikte.

Actief in de bouw of in de evenementenbranche? Dan ben je vast en zeker al in contact gekomen met de hekwerkbanners. Zo zijn er twee vaste banners, namelijk de bedrukte banners voor een bouwhek en een bedrukte banner voor een dranghek. Deze standaardformaten zijn ideaal om een afgeschermd stuk op te fleuren. Zo kan er verschillende informatie worden overgedragen. Van sponsorberichten tot aan een sneak preview van project dat achter de hekken wordt gerealiseerd.

Ga je naar een beurs toe en wil je niet in een saaie grijze of witte ruimte staan. Maak dan een L-banner op en sta comfortabel in jouw eigen habitat. Creëer de sfeer die jij wil met een XL L-banner,  double L-banner of een triple L-banner.
Ben je meer gecharmeerd van  een roll-up banner dan hebben wij deze in 4 verschillende soorten maten voor jou op onze website staan. Van Roll-up banner small tot aan XL.
Daarnaast heb je de keuze voor een basic cassette, maar voor luxere gelegenheden is de mogelijk er om voor een luxe of selected cassette te kiezen.
De X-banner is een leuke sierlijke banner die vrij gemakkelijk op te zetten is. De print is vervaardigd van 510 g/m2 PVC bannermateriaal.

Iedereen kent de makelaarsborden van de grote makelaarskantoren wel. Maar je kan deze zelf ook laten bedrukken voor jouw evenement of promotionele campagne. Bij ons standaard de keuze voor een raambord staand of raambord liggend.

De makelaarsborden zijn ook beschikbaar in de variant van een tuinborden. Deze kan je in een voortuin etaleren. Ook zeer kenmerkend voor de makelaarsbranche. Maar deze borden zijn ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Als je echt wil opvallen moet je bij onze spandoeken zijn. Deze zijn in elk gewenst formaat te verkrijgen. Je kan daarnaast kiezen uit vijf verschillende soorten materialen. Te weten: Banner PVC 510, Budget PVC 440, Mesh, Blockout 610 en Vlaggendoek. Kies vervolgens welke afwerking je wilt gebruiken en je bent klaar om jouw spandoek te bestellen.

Uniek in de markt en zeker uniek in prijs zijn de re-board statafels. De statafels zijn ideaal om jouw merk onder de aandacht te brengen. De kartonnen statafel is gemakkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen.

Laat passanten tegen jouw posters aanlopen door middel van de stoepborden. Met een stoepbord val je op in de menigte en komt jouw boodschap droog over.  Kies voor een swingbord stoepbord of een klapbord. Voor specifiekere informatie over de stoepborden adviseren wij jou om contact met ons op te nemen.

Voor het bedrukken van textiel ben je bij ons ook aan het juiste adres. Allerlei verschillende soorten tassen hebben wij in een categorie samengevoegd. Echter is dit nog maar een kleine greep van het gehele assortiment van tassen die wij doorvoeren. Laat je vooral inspireren door de vele mogelijkheden.

Iedereen kent de vloerstickers in de grote winkels zoals een AH of een Macdonalds wel. Zelf kan je ook over dit soort vloerstickers beschikken. Online hebben wij vier soorten standaardformaten staan. Op offertebasis kunnen wij uiteraard ook een unieke vloersticker aanbieden, bijvoorbeeld een contour gesneden variant van 200 x 50 cm.