Alle categoriëen

Informatie

Voor al jouw kantoordrukwerk moet je bij EasyPrint zijn:

Hier vind je al jouw bedrukte kantoorartikelen. Van het gebruikelijke briefpapier, een afwijkend formaat envelop, zoals een 220 bij 220 mm envelop  tot aan jouw eigen visitekaartjes. Eigenlijk alles wat je in een kantoorruimte ziet en dat bedrukt kan worden kunnen wij voor jou produceren. 

De diverse soorten pennen die wij online hebben staan zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Daarnaast hebben wij tientallen bedrukte pennen in ons assortiment die niet online staan. Dit omdat de mogelijkheden bijna oneindig zijn. Heb je een bepaald type pen in gedachten? Neem dan contact met ons op, want de kans is groot dat wij dat type pen voor jou in ons assortiment hebben.

Wat natuurlijk ook niet kan ontbreken op de kantoorafdeling zijn de bedrukte stempels. Daarom hebben wij stempels met datum en zelfinkende stempels in onze productcategorie Kantoor.

Een traditionele hardloper, het briefpapier, hebben wij extra scherp geprijsd.. Van 80 grams lasergeschikt bankpost wit tot en met 120 grams Lasergeschikt vergé wit. Uiteraard heb je hierbij de keuze om het papier te laten bedrukken met 1 PMS tot 4 kleuren PMS en uiteraard met full color bedrukking. 

Wij durven met trots te zeggen dat wij de goedkoopste enveloppen van Nederland hebben. En als je op zoek bent naar een speciaal formaat envelop, grote kans dat je dan bij EasyPrint terecht komt. Omdat de combinatie van afwijkende enveloppen en een scherpe prijsstelling goed samengaan, behoren de enveloppen in onze top 3 producten thuis. 
Daarnaast zijn wij ijzersterk in het produceren van vierkante enveloppen. Zo hebben wij 14 cm enveloppen, 15,5 cm enveloppen, 16 cm enveloppen, 17 cm enveloppen, 19 cm enveloppen, 20,5 cm enveloppen, 22 cm enveloppen en 24 cm enveloppen.

Bij ons vind je ook een breed assortiment met kalenders.  Diverse bureaukalenders maar ook hangkalenders in verschillende formaten. Van A3 tot A5 formaat. Ook hier geldt weer dat de standaard formaten online te vinden zijn, maar als je een afwijkend formaat zoekt, dat wij jou dan kunnen voorzien van een offerte voor het specifieke product.

Ondanks de digitalisering zijn de notitie- en schrijfblokken ook niet weg te denken in de kantoorruimtes. Snel de gegevens van inkomende telefoongesprekken noteren of aantekeningen maken. Zo zijn er grote notitieblokken op A4 formaat, maar ook handige kleine notitieblokjes die gangbaarder zijn voor vergaderingen, meetings of presentaties.

Heb je een mooie brief, offerte of ander document gegeneerd en heb je een chique verpakking hiervoor nodig? Maak dan gebruik van de gestandaardiseerde presentatie- en offertemappen. Hiervoor hebben wij 4 verschillende soorten presentatie- en offertemappen in ons assortiment staan. De mappen kunnen optioneel ook worden voorzien van mat- of glanslaminaat. Zo is er voor elk bedrijf of bij elke huisstijl een perfecte presentatie- en offertemap.

Wil je liever een robuustere map gebruiken, kijk dan eens bij onze ringbanden. Daar kan je kiezen voor een ringband met insteekhoes of een ringband omplakt. De ringbanden zijn echte krachtpatsers en kunnen tegen een stootje. 

Ook op kantoor wordt gebruik gemaakt van stickers. Stickers kom je tegen in allerlei verschillende soorten en maten. Van transparant vinyl en wit vinyl (dat ook geschikt is voor buiten), tot aan het ‘gebruikelijke’ etikettenpapier. Het etikettenpapier is ideaal voor gebruik op gladde oppervlaktes, zoals verpakkingen. Een slitlijn op de achterkant van de stickers zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijker te plakken zijn.

Naast het traditionele drukwerk op papier, zijn er ook veel andere materialen die bedrukt kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld de USB stick. Deze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen en voor elk bedrijf een passende USB stick. Veelal zijn de USB sticks te verkrijgen in verschillende GB’s. Zo hebben wij standaard 2, 4, en 8 GB sticks online staan. Handig om belangrijke documentatie te verspreiden op bijvoorbeeld meetings of andere gelegenheden. Echter fluctueren de verkoopprijzen van de USB sticks aanzienlijk. Dit komt door de vraag van bepaalde grondstoffen waarbij de inkoopprijzen elk moment kunnen wijzigen. Neem voor de actuele prijzen contact op met de klantenservice.

Minder gebruikelijk op kantoor, maar wel handig bij de expeditie is het bedrukte verpakkingstape. Hiermee fleur je een saai standaard kartonnen doos op en je kan zelfs je eigen logo bij ons aanleveren. Dan maken wij voor jou de drukproef en hoef je zelf niet te knutselen. Voor € 129,19 heb je al 36 rollen bedrukte tape. Wist je dat 36 rollen tape gelijk staan aan 2,376 kilometer lang tapelijn.

Als je aan kantoor en zakelijk drukwerk denkt, dan komen de  visitekaartjes gelijk naar boven. Onmisbaar en ondenkbaar, ondanks dat het digitale landschap steeds meer voeten aan de grond krijgt. Wij hebben online vijf verschillende type visitekaartjes online staan. Dit zijn de visitekaartjes standaard, PVC transparant, PVC plastic, Klapkaartje staand en Klapkaartje liggend. Uiteraard zijn de opties bijna oneindig, dus als je een speciaal kaartje wil laten ontwikkelen, neem dan contact met ons op om ervoor te zorgen dat jij het kaartje krijgt dat bij jou past.
Stuur eens een gezellig kaartje in plaats van een saaie standaard email. Bij ons kan je daarom ook nog jouw ontwerp van de with compliments cards op verschillend materiaal laten afdrukken. Daarvoor heb je ook nog de keuze tussen een enkel- of dubbelzijdige bedrukking.

And last but not least hebben wij zelfklevende memoblokjes in ons online assortiment. Handig om subtiel jouw logo kenbaar te maken. De memoblokjes zijn ook handig te gebruiken voor verschillende marketingdoeleinden. 

Mocht je nou een specifiek product zoeken en kan je het niet terugvinden bij ons op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0252-745 500, of stuur ons een e-mail: info@easyprint.nl