Alle categoriëen

Informatie

Voor al jouw horecadrukwerk moet je bij EasyPrint zijn:

Van restaurant, patattent tot koffiezaak, het maakt niet uit waar jij jouw passie kwijt kan. Je wilt zichtbaar zijn met jouw bedrijf. Jouw logo, jouw beeldmerk, jouw tekst, als het maar van zichtbaar is. Omdat jij de lekkerste koffie of het perfecte biertje serveert, kan je hier al jouw horecabenodigdheden vinden. Van het bedrukken van kartonnen bekers tot het graveren van glazen bekers, hier vind je alles om jouw horecagelegenheid een succes te laten worden maar ook vooral te houden. Alles voor de horeca:

Om al jouw horecabenodigdheden gemakkelijk en snel te bestellen, vind je hier al jouw essentials. Hier kan jij al jouw creativiteit kwijt, om ervoor te zorgen dat jij het gaat maken! Maak een unieke menukaart, maar vergeet ook niet de finishing touch met een persoonlijke boodschap op een flyer of een folder die je op de tafels kwijt kan. 
Serveer de mooiste cocktail, het perfecte mixdrankje, of de allerlekkerste thee, op jouw eigen ontworpen bierviltjes. Die kan je namelijk bij ons laten ontwerpen en laten drukken. Is de oplage te groot en wil je liever de bierviltjes gebruiken voor een kleinschalig project of feestje? Geen probleem, neem dan contact met ons op.

Heb je een mooi flesje drank en zoek je nog  een speciale verpakking hiervoor? Bekijk dan snel onze flesverpakkingen en de fleskokers. Hiermee geef je jouw fles net dat extra beetje aandacht mee dat het verdiend. Om jouw restaurant een professionele uitstraling te geven, kan je hier tientallen producten vinden die niet zullen misstaan in een sterrenrestaurant. Denk hierbij aan bedrukte servetten, maar ook aan bestekzakjes. Denk aan placemats, maar je kan bijvoorbeeld van jouw placemat ook een kleurplaat maken die geschikt is voor de kids aan de kindertafel. Of kies voor een zakelijkere uitstraling  door je eigen placemat te ontwerpen en deze subtiel te voorzien van jouw eigen logo. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. 
Speciaal voor meerdaagse of enkele evenementen hebben wij consumptiebonnen, polsbandjes en natuurlijk niet te vergeten tickets en entreekaarten die wij voor jou kunnen drukken. Mocht je nou echt haast hebben en staat het evenement al dit weekend voor de deur? Dan kunnen wij deze producten voor jou in no time realiseren door gebruik te maken van onze drukpersen die voorzien zijn van led-UV. Hierdoor kunnen wij supersnel leveren, waarbij de kwaliteit optimaal is.

Op onze website hebben wij onze meest verkochte producten staan.
Heb je andere wensen en zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0252-745500 of per mail via info@easyprint.nl.